Secția de urologie a Spitalului Județean a fost REDESCHISĂ

1
628

Închisă în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, Secția de Urologie a Spitalului Județean Focșani a fost redeschisă, mai curată și proaspăt dezinfectată, iar autoritățile sanitare speră ca de acum înainte să nu mai existe nici un fel de probleme. Secția a fost închisă după ce analizele efectuate unui număr de trei pacienți au indicat prezența unei bacterii extrem de periculoase, Clostridium Difficile, care în unele cazuri poate fi mortală.

Aceasta apare de regulă în cazul persoanelor care sunt supuse pe o perioadă îndelungată unui tratament cu antibiotice, dar se poate transmite foarte ușor de la o persoană la alta. Cazurile, fără legătură unele cu altele, după cum au precizat reprezentanții Spitalului Județean Focșani în momentul în care s-a decis închiderea secției pentru curățenie, au reprezentat forme ușoare, iar pacienții au fost externați, fără să pună probleme de sănătate din cauza infecției. În tot acest timp, secția închisă a trecut printr-un amplu proces de igienizare și dezinfecție, cu substanțe biocide puternice, care omoară, practic, orice bacterie.

Cât timp compartimentul a fost închis, toate urgențele urologice au fost redirecționate către Chirurgie. La nivelul personalului nu au avut loc schimbări. șef al compartimentului rămâne în continuare medicul Mircea Sava, singurul urolog angajat al Spitalului Județean Focșani.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. M’ama mea fost internata pt a FI operata de fibron uterin medicul ia cerut bani in nenumarate randuri ,dupa ce sa vazut cu banii in buzunar ia spus ca nu mai este caz de operatie…EU vreau sa stiu daca se intimpla ceca cu m’ama mea acest medic(dava se poate chema asa)isi asuma raspunderea pt ca in nici un caz lucrurile nu vor ramane asa cum dumnealui crede…acest caz o sa FIE de mare scandal pentru ca o femeie de 81 ani cu o pensie de 350lei lunar sa plateasca 400 lei fara sa-i faca absolut nimic ia banii dupa care o externeaza…acesti corbi nu au nici o sensibilitate umana si nici bun simt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here