Ședință de Consiliu Local Municipal, la finele lui iunie. Vezi proiectele de pe ordinea de zi!

0
261

consiliul-judetean-jdv copy

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal care va avea loc săptămâna ce stă să înceapă se află 17 proiecte de hotărâre. Printre acestea se află aprobarea numărului de burse și a cuantumului unei burse pentru elevii de la cursurile cu frecvență din unitățile preuniversitar de stat finanțate din bugetul local al municipiului Focșani pe anul 2015, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Puncte de alimentare cu energie electrică în Perimetrul istoric Piața Unirii municipiul Focșani, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Reabilitare instalație termică sediu Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, str. Mărășești nr. 76 municipiul Focșani”.

De asemenea, CUP Salubritate va fi transformată în societate pe acțiuni iar în cadrul ședinței Consiliului Local va fi discutată declanșarea procedurii de selecție a candidaților ce urmează a fi propuși de Consiliul local pentru 5 funcții de membri ai Consiliului de Administrație.

Consilierii locali vor discuta despre schimbarea destinației spațiului medical situat la etajul II al Policlinicii nr. II din Focșani, în „spațiu destinat formării, specializării și perfecționării pregătirii profesionale în domeniul sanitar”.

Un alt proiect se referă la aprobarea solicitării de trecere din domeniul public al Statului Român și administrarea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în domeniul public al Municipiului Focșani și administrarea Consiliului local al municipiului Focșani a imobilului situat în Focșani, actuala clădire a Parchetului.

Consilierii vor discuta şi componenţa Comisiei de negociere pentru achiziționarea imobilului monument istoric Casa Macridescu. În plus, consilierii locali vor discuta un proiect de hotărâre care îi vizează pe focșănenii care vor să obţină o locuinţă din fondul locativ de stat. Proiectul de act normativ a fost postat pentru dezbatere publică şi pe site-ul administraţiei locale iar dacă va fi aprobat, persoanele care vor o locuinţă din fondul locativ de stat vor trebui să prezinte dovezi că au un venit stabil şi pot plăti facturile la utilităţi.

Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de Primăria Focşani din cauza problemelor cu locatarii care au restanţe de mii de lei către furnizorii de utilităţi,respectiv la chirie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.