Senatorul Cătălin Toma, supărat că ministrul Dezvoltării ocolește Vrancea

0
202

Senatorul PNL Vrancea, Cătălin Toma, și-a exprimat îngrijorarea după ce în cursul acestei săptămâni ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, nu s-a oprit în Vrancea pentru a efectua o vizită, în condițiile în care a mers în județul vecin, Bacău, superior din punct de vedere al dezvoltării economice județului Vrancea. Vrancea, un județ aflat în coada clasamentelor naționale, avea mai mare nevoie de vizita nu ministru cu un portofoliu atât de important, cred liberalii, care se oferă să o găzduiască pe Sevil Shhaideh în cazul în care administrația PSD nu reușește să facă acest lucru.

“Ministerul Dezvoltării nu are proiecte pentru Vrancea? Este o problemă și asta arată încrederea pe care conducerea județeană a PSD o are la nivel central. Trag un semnal de alarmă, pentru că vorbim de un județ unde există drumuri județene de pământ, drumuri comunale care se termină în păduri, iar acestea trebuie reglementate”, a declarat Cătălin Toma vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

În același timp, Cătălin Toma a vorbit și despre o altă problemă a administrației județene, respectiv suspendarea arhitectului-șef al județului, Daniela Olaru, judecată în dosarul retrocedării ilegale de la Răcoasa. Parlamentarul vrâncean consideră că trebuie găsită o soluție urgentă, pentru că lipsa unui arhitect-șef ar putea afecta activitatea tuturor primăriilor din județ.

“Suspendarea arhitectului-șef îngreunează activitatea din Unitățile Administrativ-Teritoriale, care și-așa nu au personal calificat pentru urbanism. Trebuie clarificată această situație în regim de urgență, pentru că e păcat să blocăm proiectele existente la nivelul UAT-urilor”, a mai spus senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.