Senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma, prezent în comisia reunită a Parlamentului în care au fost audiaţi doi dintre cei mai importanţi miniştri

0
158

Senatorul PNL de Vrancea, Cătălin Toma, a participat miercuri la audierea ministrului delegat propus pentru Afaceri Europene, făcând parte din comisia de specialitate reunită a Parlamentului. În aceeaşi comisie a fost audiată şi Mihaela Toader, ministru Delegat pentru Fonduri Europene.

“În această dimineață am participat la audierea Anei Birchall, propunerea PSD ca Ministru delegat pentru Afaceri Europene. Am încercat să aflu dacă susține ideea d-lui Grindeanu de a izola țara cu garduri, însă răspunsul a fost neconcludent. Asemănătoare a fost și prestația Mihaelei Toader, Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, care a preferat să se ascundă în spatele unor declarații tehnice. În altă ordine de idei, examenul de capacitate durează trei ore. Pentru audierea miniștrilor au fost alocate câte 30 de minute”, a scris ulterior pe facebook liderul PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.