Serie de groază pentru CSM Focşani: ia la rând podiumul Ligii Naţionale- Odorhei şi CSM în campionat, Dinamo în Cupă!

0
249

După „şocul” cu Dinamo din Sala Polivalentă, din etapa precedentă, handbaliştii de la CSM Focşani nu scapă de partidele imposibile! Sîmbătă seară, de la ora 19.00, în etapa a 16-a a Ligii Naţionale, echipa vrînceană va juca împotriva unei alte forţe a campionatului, HC Odorhei, formaţia de pe locul 2, care a cîştigat în acest an Challenge Cup, a treia competiţie ca valoare din handbalul masculin continental.

O dispută cu o favorită indiscutabilă, însă elevilor lui Viorel Ciubotaru nu le rămîne decît să ofere o replică bună şi să pregătească partidele mai accesibile din sezonul de primăvară, decisive pentru clasarea în play-out.

Marţi, cu vicecampioana CSM Bucureşti, joi în Cupă cu Dinamo

Pentru CSM Focşani, meciul de mîine seară, de la Odorhei, nu este decît primul dintr-o serie infernală pe acest final de an. Marţi, în etapa a 17-a a Ligii Naţionale, în Sala Polivalentă (ora 18.30), handbaliştii vrînceni întîlnesc vicecampioana ediţiei precedente şi actuala echipă de pe locul 3, CSM Bucureşti, iar joi, tot la Sala Polivalentă (ora 17.30) elevii lui Viorel Ciubotaru vor retrăi senzaţiile unei confruntări cu Dinamo Bucureşti, de data aceasta în optimile Cupei României.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.