Seriozitatea în administrație, la ea acasă, la Chiojdeni. Primarul PNL își face treaba și este apreciat de oamenii din comună

0
11

Să ajungi primar la Chiojdeni pare mai ușor dacă ești un om recunoscut pentru seriozitate, decât să ajungi cu mașina pe drumul național care face legătura cu această comună. Consiliul Județean și guvernele uită să-și facă treaba, dar Constantin Grigore, primarul liberal al Chiojdeniului, este hotărât să compenseze.

În scurt timp vor începe lucrările pentru modernizarea drumurilor locale, licitația pentru iluminat public modern, pe baza tehnologiei LED, este deja făcută, iar ca proiect în viitorul apropiat este înființarea unei rețele de canalizare cu stație de epurare și extinderea rețelei de apă. Să sperăm că administrația centrală va reuși într-o zi să se ridice la nivelul celei locale.

În acest sens, senatorul PNL Cătălin Toma, președinte al PNL Vrancea, a depus mai multe sesizări la Parlament, cu privire la starea drumurilor de pe drumul național care trece prin Chiojdeni ajungând la Jitia și apoi la Vintileasca.

Nici acum nu am primit răspuns la întrebarea adresată Guvernului pe 2 februarie a. c. Lipsa de seriozitate a social-democraților pare a fi proverbială. Voi face demersuri în continuare, astfel încât locuitorii de pe Valea Râmnicului să aibă parte de o infrastructură corespunzătoare”, a precizat Cătălin Toma.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo SRL. Cod mandatar financiar: 4119007.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.