Sfat de la jandarmii vrânceni: „Protejează-te pe tine pentru a-ți proteja aproapele!”

0
70

Chiar dacă purtarea măștii astfel încât să acopere nasul și gura este obligatorie deja de câteva zile, structurile Ministerului de Interne din Vrancea nu au trecut direct la amenzi, ci încearcă mai întâi să îi facă pe oameni să conștientizeze cât de importantă este protecția. După ce ieri polițiștii vrânceni au mers în locurile aglomerate și au dăruit măști celor care nu aveau, o acțiune similară a desfășurat și Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea. Jandarmii au și sfaturi pe lângă măștile de protecție: „Poartă masca de protecție! Protejează-te pe tine pentru a-ți proteja aproapele! Îți poate salva viața!”.

Această primă campanie s-a desfășurat în Piața Unirii din Municipiul Focșani, iar cetăţenii aflați în zona centrală fără a avea materiale de protecție asupra lor au primit de la jandarmi măști.
Campania este denumită „Protejează-te pe tine pentru a-ți proteja aproapele!” și se va desfășura în zilele următoare și în alte localități din județ.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea a adoptat încă de săptămâna trecută o decizie conform căreia purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile aglomerate, fie ele închise sau deschise. Ulterior, Comitetele Locale au stabilit la nivelul fiecărei localități care sunt spațiile deschise unde trebuie purtată masca.

masti jandarmi 2 - Sfat de la jandarmii vrânceni: „Protejează-te pe tine pentru a-ți proteja aproapele!”

masti jandarmi 1 - Sfat de la jandarmii vrânceni: „Protejează-te pe tine pentru a-ți proteja aproapele!”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here