Sfaturi de top pentru pariorii începători

0
112

Ce bine este să ai un ghid atunci când începi să mergi pe un nou drum, să cunoști un domeniu nou care te pasionează și să încerci să afli cât mai multe pentru a avea o experiență cât mai satisfăcătoare. Ei bine, dacă ești parior începător și vrei să-ți depășești condiția, învățând din greșelile altora, ca să nu le faci chiar tu și să le înveți pe pielea ta, răsfoiește aceste sfaturi furnizate de către specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară:

Nu te lăsa păcălit de cote

Foarte mulți pariori obișnuiesc să-și aleagă pronosticurile răsfoind cotele caselor de pariuri online, lucru care le permite operatorilor să lanseze period capcane. Nu ai văzut deja că strategia aceasta nu funcționează? Trebuie să o schimbi!

O parte dintre pariorii experimentați urmăresc cotele meciurilor de pe site-uri cu scoruri live sau site-uri cu statistici din fotbal, fără să se uite peste cote înainte de a-și contura o idee clară cu privire la ponturile care au o probabilitate mare de reușită. Abia după ce au analizat partida, aceștia aruncă o privire peste cote pentru a le estima valoarea. Încearcă și tu să faci asta și vezi dacă descoperi cote surprinzător de bune!

Diversifică pariurile și cotele jucate, nu trebuie să cazi în extreme

Jurnaldevrancea Sfaturi de top pentru pariorii incepatori 2 - Sfaturi de top pentru pariorii începători

Cotele prea mici și cele prea mari nu sunt în general recomandate. De altfel, majoritatea pariorilor de succes din lume pariază pe cote de aproximativ 2.00. Asta nu înseamnă că nu există numeroși pariori iscusiți care au o cotă medie de 1.50 sau de 3.00 a pariurilor jucate, însă este o informație care te poate ghida în linii mari către o abordare corectă.

În cariera oricărui parior există etape, în care acesta se duce fie spre cote foarte mari, fie spre cote infime, lucru care nu este tocmai indicat. De aceea, este bine să-ți adaptezi stilul din mers și să experimentezi mereu și alte variante de joc în paralel cu principala ta metodă de joc.

Nu te lăsa luat de val și nu încurca pariurile cu simpatiile

Dacă ești fan FCSB, nu paria de fiecare dată când ai ocazia contra celor de la Middlesbrough, Dinamo sau CFR Cluj, pentru că sigur nu vei ajunge nicăieri în acest mod. Nici să pariezi pe echipele pe care le simpatizezi nu este bine. Ideea este că pariurile trebuie să le tratezi cu seriozitate și detașare, asta dacă vrei să speri la atingerea unor performanțe.

În general, este indicat să eviți echipele favorite și să nu pariezi live niciodată dacă nu ai analizat respectiva partidă în prealabil și dacă nu cunoști bine competiția și echipele sau sportivii în cauză, pentru că riști să te lași păcălit de forma de moment, care poate să țină câteva minute. Dacă ți-ai făcut bine temele însă, acest lucru nu se va întâmpla prea des.

Nu te lăsa păcălit nici de cifre și nici de știri

Jurnaldevrancea Sfaturi de top pentru pariorii incepatori 3 - Sfaturi de top pentru pariorii începători

Dacă vezi că o echipă are victorii pe linie în meciurile directe cu o alta sau că un titular al unei formații s-a accidentat nu te apuca să pariezi fără să mergi în profunzime cu analiza. De cele mai multe ori, pariorii care își alocă suficient timp pentru a analiza partidele, stabilesc pronosticuri greșite pentru că nu evaluează corect datele colectate.

Spre exemplu, nu de puține ore s-a întâmpla ca o formație care odihnește o parte dintre titulari să  dea randament foarte bun, mult peste așteptări, tocmai pentru că jucătorii care erau în mod obișnuit pe banca de rezerve au dat totul pentru a-i demonstra antrenorului că merită un loc în echipă.

Pariază doar atunci când găsești pronosticuri care merită jucate

Dacă nu ai prea multe hobby-uri în afară de pariuri sportive, există riscul ca de multe ori să pariezi chiar și atunci când nu găsești pronosticuri viabile. Dacă pariezi de plictiseală, din lipsă de ocupație sau pentru că vrei să te refugiezi de problemele de zi cu zi, îți va fi extrem de greu să realizezi profit pe termen lung.

Dacă astăzi ai pierdut și vrei să-ți recuperezi pierderile, sau pur și simplu nu ai pe ce paria, nu-ți forța norocul căutând pronosticuri care nu merită jucate, ci analizează meciuri de mâine, poimâine sau din weekend, ori mergi pe internet și răsfoiește niște articole educative despre pariuri online. Spor la treabă și mult succes!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.