Sfaturi pentru biletul zilei la pariuri în 2022

0
82

Rutina zilnică a majorității pariorilor include plasarea unui „bilet al tuturor biletelor”, pe care sunt puse selecțiile din ziua respectivă, despre care el crede că au cele mai mari șanse de câștig.

Obișnuiești să pui și tu „biletul zilei? Atunci te sfătuim să ții cont de cele trei recomandări de mai jos, care sunt preluate de la oameni cu experiență în domeniul pariurilor sportive. Dacă îți vei construi un plan în jurul lor și vei fi disciplinat, cu siguranță că vei trăi de mai multe ori sentimentul succesului atunci când îți vei verifica biletul la Total Bet sau la oricare altă agenție online.

Sfatul 1: Pariază online

Obiectivul oricărui parior ar trebui să fie acela de a-și maximiza profitul. Dacă tot ai găsit selecțiile câștigătoare, de ce să nu câștigi cât mai mulți bani? Un prim „truc” este să pariezi online. Astfel, nu vei plăti taxa de 5% din miza fiecărui bilet. Pe internet găsești și cote mai mari, pe care le poți pune pe bilet imediat înainte să scadă, întrucât poți fi conectat la pariuri 24 de ore din 24, în orice loc. În plus, pe platformele online de pariuri ai posibilitatea să vezi meciuri din aproape toate competițiile importante. Dacă observi că este pericol ca un bilet câștigător să fie compromis, poți da oricând Cash Out. Dacă nu total, măcar unul parțial, pe o parte din miză.

Apropo de cote, dacă pariezi online este foarte ușor să faci comparație între ce oferă toate agențiile de pe piață. În cazul în care ai conturi la mai mulți operatori, în câteva secunde faci comparația și plasezi pariul pe site-ul cel mai avantajos.

Sfatul 2: Profită de ofertele promoționale

Un alt plus major pentru pariurile online este reprezentat de ofertele promoționale, cu ajutorul cărora îți poți mări bankroll-ul (primind fonduri suplimentare), sau prin care poți încerca niște cote mai mari (prin pariuri gratuite sau pariuri fără risc). Biletul zilei are de obicei mai multe selecții, iar multe dintre agențiile online acordă câștig suplimentar chiar și de 200% pentru biletele de tip acumulator.

De asemenea, există oferte de tipul „asigurare”: dacă pui numărul indicat de selecții pe bilet, ai câștig chiar și în situația în care o selecție nu iese. Este un fel de bilet tip sistem, însă câștigul potențial este mai mare.

Sfat 3: Analizează cu atenție fiecare meci

Se spune că „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă”. La pariuri, această vorbă ar putea fi interpretată astfel: oricât de multe facilități ți-ar acorda o agenție, nu vei fi pe plus dacă nu vei face tot ce depinde de tine pentru a găsi pariurile câștigătoare. Fă-ți timp să analizezi cu foarte mare atenție toate selecțiile plasate pe biletul zilei, ținând cont de statistică, de context, de informațiile despre accidentați și formații probabile, de atmosfera din cele două loturi și, în general, de tot ce poate influența ce se întâmplă într-un meci.

În funcție de concluziile trase, calculează singur cotele pentru selecțiile vizate. Dacă ele sunt mai mici decât cele oferite de agenție, este ok să pariezi pe selecție. Nu miza pe cote mai mici de 1.25 pe biletul zilei la pariuri online, dar nici pe cote prea mari. Ia totul ca pe un joc.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.