Şi în Cupă, tot Dinamo! CSM Focşani – Dinamo Bucureşti 33-46!

0
223

CSM Focşani a spus adio Cupei României după numai un meci, cel din optimile de finală. E adevărat, sorţii le-au scos în cale handbaliştilor vrînceni cel mai tare adversar posibil, lidera la zi a Ligii Naţionale, Dinamo Bucureşti. Chiar dacă a venit la Focşani fără mai mulţi oameni de bază, Dinamo a respectat tradiţia precedentelor două dispute din campionat, cînd s-a impus de fiecare dată la scor.

Joi seară, dinamoviştii au cîştigat din nou în Sala Polivalentă la o diferenţă categorică, 46-33, singura satisfacţie a vrîncenilor fiind numărul foarte mare de goluri pe care l-au reuşit în poarta oaspeţilor. Partida împotriva lui Dinamo a fost ultima din acest an pentru CSM Focşani. Handbaliştii vrînceni au intrat în vacanţă şi vor disputa următorul meci oficial pe 4 februarie, în campionat, în deplasare cu Steaua Bucureşti.

CSM Focşani: Marocico, Rusu, Ungureanu – Ragea (1), Cadar (6), Gramatic, Rotaru (1), Nelu (5), Miroiu (7), Smeu (1), Popa (1), Voinea, Mocanu (2), Eros (4), Năstăsie (4), Gheorghe (1). Antrenor: Viorel Ciubotaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.