Și-a înjunghiat fratele de dragul iubitului

0
659

O minoră de 15 ani și-a înjunghiat fratele, de 16 ani, care s-a năpustit asupra iubitului fetei, revoltat că i-a prins pe cei doi în pat, probabil la un pas de a întreține relații sexuale. Incidentul s-a produs duminică în Focșani. Cei doi frați de 15 și 16 ani locuiesc în oraș cu gazdă, ei fiind de fel din Vrâncioaia.

La un moment dat, băiatul a plecat de acasă iar la întoarcere a avut un șoc: și-a găsit sora în pat cu un necunoscut. Cei doi nu întrețineau relații sexuale însă adolescentul a luat foc când și-a văzut sora în brațele unui tânăr. I-a luat la ceartă iar la un moment dat conflictul dintre tineri a degenerat atât de tare încât fratele fetei l-a lovit cu pumnul pe iubitul acesteia. Vrând să-și apere prietenul, fata a luat un cuțit și și-a înjunghiat fratele în spate. Victima a ajuns cu plagă înjunghiată la Spitalul Județean din Focșani, dar din fericire viața nu îi este pusă în pericol.

Adolescentul nu a rămas internat și nici nu a dorit să depună plângere împotriva surorii sale. Cei doi frați sunt elevi în Focșani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here