Siegfried Mureșan: Inflația PSD – ALDE lovește județul cu cele mai mici salarii din România

0
240
Scumpirile generate de măsurile PSD – ALDE sunt resimțite cel mai puternic de persoanele cu veniturile cele mai mici, iar Vrancea este județul cu cele mai mici salarii din România.

Deciziile Guvernului PSD – ALDE țin județul Vrancea și toată Moldova în sărăcie. Actualul guvern nu a investit în niciun proiect major de infrastructură în Moldova. Lipsa investițiilor în infrastructură înseamnă că marile companii aleg să investească în altă parte și să creeze locuri de muncă în alte regiuni ale țării. De aceea Moldova este cea mai săracă regiune din România, iar Vrancea este județul cu cele mai mici salarii din țară, conform datelor Comisiei Naționale de Prognoză.

În plus, măsurile economice luate de Guvernul PSD – ALDE au generat o inflație record pentru ultimii 2 ani. Bunurile și serviciile s-au scumpit, în medie, cu 10%, față de ianuarie 2017, când a venit la putere Guvernul PSD – ALDE, și cu 4% față de martie 2018, după cum arăta săptămâna trecută Institutul Național de Statistică. Asistăm la scumpiri record la produsele de bază, cartofii și alte legume s-au scumpit cu peste 20% de la începutul anului și până acum. Aceste scumpiri le resimt mai ales românii cu venituri mici deoarece, pentru ei, cumpărăturile de zi cu zi reprezintă cea mai mare cheltuială lunară. Iar Vrancea este județul cu cele mai mici salarii din România!

Sunt 3 decenii de când potențialul economic și turistic al județului Vrancea sunt ținute la pământ de proasta administrare locală și centrală a PSD. Partidul Social Democrat vrea să țină Vrancea și Moldova în sărăcie. De aceea nu face investiții în regiune, iar vrâncenii au cele mai mici salarii din România. În plus, inflația generată în ultimii doi ani tot PSD lovește cel mai mult în județele cele mai sărace din țară, în frunte cu Vrancea.

Locuitorii din județul Vrancea merită lideri politici capabili și doritori să dezvolte regiunea, astfel încât tinerii vrânceni să aibă perspective de dezvoltare în județ, ci nu doar în afara județului sau în afara țării. Este nevoie de un guvern care să facă investiții în infrastructura din regiune pentru a atrage investitori. Este nevoie de o administrație locală mai competentă care să ofere facilități investitorilor, așa cum vedem că se întâmplă în Cluj, Brașov, Sibiu, Alba și Bihor. Așa se poate dezvolta un județ, așa se pot crea locuri de muncă bine plătite în Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here