Siegfried Mureșan: ”PNL este singurul partid care poate bate PSD-ul la alegerile din 26 mai”

0
30

Europarlamentarul PNL și candidat PNL la alegerile de duminică, 26 mai, Siegfried Mureșan, este de părere că singura formațiune politică care poate îngenunchia PSD-ul este Partidul Național Liberal. Mureșan susține că acesta este primul motiv pentru care românii, care s-au săturat de PSD, ar trebui să voteze PNL. Acesta a fost și îndemnul transmis de purtătorul de cuvânt al PPE la Focșani miilor de oameni veniți la mitingul liberal: ”dacă vreți să scăpăm de ciuma roșie, de Liviu Dragnea, haideți să votăm PNL”.

”Eu bat țara în lung și în lat și peste tot în România, de la Bârlad la Timișoara, de la Oradea la Suceava, oamenii spun “scăpați-ne de ciuma roșie, scăpați-ne de Liviu Dragnea”. Iar singurul partid care poate bate PSD-ul pe 26 mai suntem noi, PNL. Dacă noi luăm un vot în plus față de PSD la aceste alegeri, atunci va fi neliniște în PSD, atunci lideri ai PSD vor merge la Liviu Dragnea și vor spune “domnule Dragnea, înțelegem că nu vrei să mergi la închisoare, dar nu vrem să mergem noi cu partidul la 10%”. Ca atare, posibilitatea ca acest guvern să piardă majoritatea în Parlament, ca Liviu Dragnea să piardă controlul său nociv asupra PSD-ului, este mult mai mare dacă noi reușim să îi batem la aceste alegeri. Singurul partid românesc care contează în momentul de față pe plan european este PNL. Singurul partid care poate aduce beneficii concrete pentru români pe plan european este PNL. Noi suntem un partid cunoscut, credibil, apreciat la nivel european”, a spus Siegfried Mureșan.

Acesta a arătat că, la summitul de la Sibiu, reprezentanții PNL au stat în primul rând al liderilor europeni, alături de președintele Klaus Iohannis.

”Asta în timp ce PSD și ALDE nu au existat în peisaj. Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut la Sibiu întâlniri cu 8 președinți de stat și prim-miniștri, plus întâlniri cu președinții celor trei instituții ale UE prezente: Parlamentul European, Consiliul European și Comisia Europeană. Au fost la Sibiu și opt prim-miniștri ai ALDE. Niciunul din ei nu i-au dus dorul lui Tăriceanu, niciunul din ei nu a întrebat de Tăriceanu sau nu s-a întâlnit cu un reprezentant al ALDE România. Au fost la Sibiu și cinci prim-miniștri socialiști, niciunul din ei nu s-a întâlnit nici cu președintele PSD, Liviu Dragnea, nici cu prim-ministrul provenit din PSD, Viorica Dăncilă”, a mai spus Mureșan.

Eurodeputatul liberal spune că programul politic al PNL este pro-european, realist, concret. Vorbește oamenilor de avantajele apartenenței la UE și respinge orice atac la adresa parcusului european al României. (Material realizat de SC Wikinews Consult SRL Focșani la comanda de PNL.Cod mandatar financiar: 41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.