Sinecură în luna cadourilor: Primarul Misăilă „l-a uns” membru în CA-ul de la fosta CUP Salubritate pe Dragoș Bârlădeanu

0
950

Proaspăt scăpat din mâinile colegului său de partid, fostul deputat Dragoș Bârlădeanu a fost luat sub aripă de primarul Cristi Misăilă care l-a ridicat la rang de membru în Consiliul de Administrație de la Salubrizare și Servicii Publice Focșani (fostă CUP Salubritate). Pe site-ul societății care se ocupă de salubritatea menajeră și cea stradală a fost publicată o hotărâre AGA prin care fostul parlamentar PSD a fost numit în CA-ul societății. Documentul care l-a pus în drepturi pe Dragoș Bârlădeanu începând cu data de 12.12.2022 este semnat de împuternicitul primar al urbei de pe Milcov, Cristi Misăilă. Proaspăt ales prim-vicepreședinte al PSD Vrancea, primarul Focșaniului a decis că este momentul să împartă sinecuri (plătite din bani publici) soldaților pesediști care au slujit cu onoare partidul.

Mutarea vine la distanță de 6 luni de zile de la momentul în care componența Consiliului de Administrație de la fosta CUP Salubritate a fost modificată. Atunci, pe lângă pesediștii Liviu Oloeriu, Cătălin Vrabie şi Marius Manoliu, au fost mandatați Nicu Tănase de la PNL şi Petruţ Lupu de la USR. Revenind la noul membru numit, Dragoș Bârlădeanu a reușit să se facă remarcat în presa locală și națională prin declarațiile stupefiante din campania electorală prezidențială din 2014, atunci când l-a atacat dur pe pe Klaus Iohannis spunând că “Iohannis reprezintă interesele străinilor”, “Iohannis a vândut copii în străinătate” și că “Iohannis nu e ortodox etc.” Cu toate că a creat un prejudiciu grav de imagine partidului din care făcea parte, Dragoș Bârlădeanu a fost susținut în continuare de fostul baron de Vrancea, Marian Oprișan. Bârlădeanu a ocupat funcția de vicepreședinte al CJ Vrancea între 2008 și 2016, ca mai apoi, bucurându-se de aceeași susținere din partea șefului său de partid, să fie ales deputat PSD de Vrancea. La sfârșitul lunii octombrie 2020, Bârlădeanu anunța că a demisionat din partid, supărat pe faptul că nu s-a mai regăsit pe lista de la alegerile parlamentare. Doi ani mai târziu (noiembrie 2022), fostul parlamentar PSD a reușit să atragă din nou atenția publică după ce a fost implicat într-un scandal în fața unui club din Focșani. Acum, la început de 2023, Dragoș Bârlădeanu va fi nevoit să se mulțumească cu o indemnizație lunară de membru în jurul valorii de 2.500 lei.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.