SINGURA VICTIMĂ rănită grav în incendiul din BAMBOO este O TÂNĂRĂ DIN FOCȘANI

0
2196

Jurnaliștii de la Can-Can au reușit să afle identitatea tinerei care în urma incendiului de la clubul Bamboo a fost rănită grav și a ajuns la terapie intensivă. Este vorba despre o tânără despre care patronul clubului, Joshua Castellano, a afirmat că e angajata sa și că a rămas în club până când s-a asigurat că a ieșit toată lumea, fiind instruită în acest sens.

Tânăra, pe nume Alexandra Stoleru, are 21 de ani și este din Focșani. Ea a absolvit Liceul cu Program Sportiv și a jucat handbal la “Academia Focşani”, ia în prezent este studentă la Facultatea de Științe Politice și locuiește în București. Florin Chilian, care o cunoaște pe tânăra focșăneancă, a scris despre ea pe Facebook, după ce a vizitat-o la spital.

Artistul a tras un semnal de alarmă, fiind de părere că ea este un erou: “Alexandra nu se afla in Bamboo la bautura, droguri, sex sau la ce au mai socotit de cuviinta minti bolnave sa sublinieze in legatura cu acest incendiu. Alexandra nu era la distractie in clubul Bamboo. Alexandra Stoleru era la serviciu, era la munca. Ea s-a intors o data si inca o data in mijlocul flacarilor pentru a-si face datoria si pentru a se asigura ca nu a ramas nimeni in urma. Alexandra, o fata, a vrut sa se asigure ca nimeni dintre ai ei nu dispare in flacarile pornite de nicaieri parca. Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Doamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Doamna Ministru de Interne, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Liviu Dragnea, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Sorin Grindeanu

Prim Ministru al Guvernului Romaniei, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Alexandra Stoleru a salvat vieti chiar daca a incercat sa faca asta cu pretul propriei vieti. Alexandra este inca pe un pat de spital in urma intoxicatiei cu fum. Alexandra Stoleru este un erou!”, a scris Florin Chilian pe Facebook.

alexandra-stoleru1

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.