Sistem de programare online sau automat prin bonuri la programarea bolnavilor de cancer

0
286

Computer

Conducerea Institutului Oncologic Fundeni vrea să introducă un sistem electronic pentru programarea consultaţiilor din ambulator sau un sistem automat de eliberare a bonurilor de ordine: Măsura se impune având în vedere că zilnic la unitatea spitalicească menționată se adună peste 500 de pacienţi pe zi, veniți din toate colțurile țării, şi se formează cozi, mai ales în zilele de luni şi marţi.

”Doresc să nu mai fie coadă, mai ales că luni şi marţi numărul de pacienţi este foarte mare, fiind cam 560 de consultaţii pe zi. De aceea, ne-am propus pe viitor introducerea unui sistem electronic pentru programarea consultaţiilor din ambulator. Mai mult, am putea folosi un sistem automat de eliberare de bonuri, astfel ca fiecare pacient, în funcţie de medicul la care vrea să ajungă, să primească un bon de ordine”, a declarat managerul Institutului Oncologic Fundeni, Nicolae Dan Straja.

De asemenea, el a precizat că se are în vedere înfiinţarea unui compartiment de îngrijiri pentru bolnavii de cancer în stadii terminale. O altă prioritate a spitalului este încheierea unui parteneriat cu Ministerul Educaţiei pentru programul „Şcoala în spital”, adresat copiilor bolnavi de cancer care necesită internare pe perioade îndelungate.

În anul 2014 la Institutul Clinic Fundeni au fost făcute 22.815 spitalizări în regim continuu şi 80.974 de internări în regim de spitalizare de zi. În acelaşi timp, au avut loc 6.590 de intervenţii chirurgicale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.