Situația pandemiei la nivelul județului Vrancea: 12 decese, peste 200 cazuri de îmbolnăviri, 539 persoane aflate în carantină și 192 în autoizolare!

0
288

Astăzi, 22 aprilie, Grupul de Comunicare Strategică anunță că la nivelul județului Vrancea sunt confirmați … de oameni infectați cu SARS-CoV-2, numărul de decese din cauza acestui virus ridicându-se la 12. În prezent, medicii epidemiologi din cadrul Direcției de Sănătate Publică monitorizează 192 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, 137 aflate în carantină instituționalizată și alte 402 ce sunt în carantină la domiciliu, aceștia fiind supravegheați și de organe ale poliției și jandarmeriei aflați în dispozitive specifice acestor misiuni.În spitalele din Focșani și Adjud se află internați 167 de pacienți, dintre care trei intubați și ventilați la secția ATI, unul la Focșani și 2 la Adjud. Numărul celor vindecați în Vrancea a ajuns la 30.

În ultimele 24 de ore, structurile MAI (polițiști și jandarmi) împreună cu Poliția Locală și sprijinul militarilor Garnizoanei Focșani au verificat modul în care cetățenii respectă normele impuse de ordonanțele militare, respectiv măsurile de autoizolare și restricțiile de circulație. Astfel, echipajele mixte ale instituțiilor enumerate au controlat 955 persoane, depistând 106  cetățeni care nu au respectat legea, aceștia primind sancțiuni contravenționale în valoare de 206.000 lei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here