Soarta directorului Fiscului Vrancea, în mâinile președintelui ANAF

0
619

Soarta directorului Finanțelor Vrancea, Marian Lungu, este în mâinile președintelui ANAF. E o chestiune de zile până când șeful Agenției va lua o decizie în ceea ce –l privește pe Lungu, prins băut la volan, la primele ore ale dimineții.

Directorul Regionale Galați, Eugen Ciorici, i-a propus președintelui ANAF încetarea împuternicirii lui Lungu, pe motiv că a afectat imaginea instituției, după ce a fost tras pe dreapta, a suflat în fiolă iar concluzia a fost că era băut la volan.

Ciorici a venit și cu o propunere pentru postul de șef al Finanțelor Vrancea, însă nu a dorit să facă public numele. Reamintim, șeful Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, Eugen Ciorici, a propus încetarea împuternicirii în funcţia de director al Fiscului din Vrancea a lui Marian Lungu, prins băut la volan de către poliţişti.

Potrivit lui Ciorici, este inadmisibil ca un șef al unei instituții să fie prins băut la volan, la primele ore ale dimineții, în timp ce se îndreaptă spre serviciu, iar o faptă de acest gen afectează grav imaginea Finanțelor.

În consecință, Ciorici a propus președinului ANAF încetarea împuternicii în funcţia de director al Direcţiei de Finanţe Vrancea a lui Marian Lungu. Directorul Finanţelor Vrancea este, în prezent, în concediu. El nu a informat oficial conducerea Direcției Regionale a Finanțelor Galați, căreia i se subordonează, despre incidentul din trafic avut săptămâna trecută, când a fost prins sub influența alcoolului.

Directorul Direcţiei de Finanţe Vrancea, Marian Lungu, a fost prins lunea trecută conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, fără ca ulterior cazul să fie făcut public. Lungu se îndrepta spre serviciu, în jurul orei 7.30, când a fost oprit de către poliţişti. Aparatul Drager a indicat o concentraţie de 0,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, șeful Fiscului a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice, al căror rezultat este așteptat zilele acestea. Marian Lungu este director al Direcţiei de Finanţe Vrancea din august 2013, el ocupând pe rând când funcția de director interimar, când postul plin.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.