ȘOCANT! Fetiță omorâtă în accident, abandonată lângă maşină de autorul accidentului, care era chiar unchiul ei

0
1036
Accident șocant pe DN10, în județul Buzău. În timp ce conducea un bolid, un tânăr de 27 de ani, aflat sub influența alcoolului și fără permis, a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor, a rupt o țeavă de gaze, după care mașina s-a răsturnat.

Bărbatul a fugit de la locul accidentului. Ulterior, polițiștii ajunși la fața locului au făcut o descoperire macabră – trupul neînsuflețit unei fete de 11 ani era la câțiva metri de mașina abandonată. Polițiștii au început cercetările şi au pus cap la cap toate informaţiile. Astfel, au aflat că bărbatul, întors recent din Anglia, venise în vizită la sora lui şi plecase cu nepoţii la magazin, să le cumpere dulciuri.

În momentul accidentului, în maşină de aflau 4 copii, respectiv fata de 11 ani, care a murit, şi cei trei fraţi ai săi, cu vârste cuprinse între 5 şi 9 ani. În urma accidentului, bărbatul i-a luat pe cei 3, abandonându-şi nepoata mai mare, şi a mers la sora lui, căreia i-a spus că a avut un accident, iar fata a fost luată de ambulanţă şi dusă la spital.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat de ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.