UPDATE: ȘOCANT! Un tânăr de 17 ani din Vârteșcoiu A VIOLAT o femeie ce-i putea fi bunică

0
238

tentativa-viol

UPDATE: Tânărul de 17 ani și-a recunoscut fapta. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în timp ce victima lui este internată în spital, la Galați, cu mai multe traumatisme.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Caz incredibil la Vârteșcoiu. Un tânăr de 17 ani a violat o femeie de 70 de ani din localitate.

Polițiștii din Vrancea au aflat miercuri de acest caz strigător la cer care s-ar fi produs în data de 6 septembrie, în jurul orei 18.00.

În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că tânărul de 17 ani s-ar fi prezentat la domiciliul bătrânei de 70 de ani şi i-ar fi propus acesteia să întreţină raporturi sexuale. Fiind refuzat, tânărul i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu pumnii si picioarele în zona feţei, dupa care ar fi întreţinut raporturi sexuale normale cu aceasta.

Acesta a fost reţinut pentru 24 ore, și cel mai probabil va fi arestat preventive. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.