Societate din Slobozia Bradului, sancționată de Garda de Mediu. Sesizarea a venit de la Poliția Municipiului Focșani

0
194

Poliția Municipiului Focșani a chemat în ajutor Garda de Mediu Vrancea pentru a verifica un camion al unei societăți din Slobozia Bradului, care transporta deșeuri. S-a întâmplat vineri seară, după ce autovehiculul care transporta deșeuri periculoase (acumulatori auto uzați) și deșeuri nepericuloase (feroase și neferoase) a fost oprit în trafic de către agenții de poliție. Polițiștii avuseseră dreptate să fie suspicioși și să solicite sprijinul echipei de permanență din cadrul Comisariatului Județean Vrancea al Gărzii de Mediu, deoarece șoferul autoutilitarei nu avea documente de transport specifice, cerute de legislația de mediu, nefiind prezentate nici acte de reglementare privind desfășurarea activității de transport deșeuri periculoase sau formulare de expediție/ transport deșeuri periculoase.

Mijlocul de transport a fost sigilat de către reprezentanți ai Poliției Municipiului Focșani și garat în incinta unui operator autorizat pentru colectare, depozitare temporară și transport deșeuri periculoase, urmând ca în data de 27.07.2020 să se procedeze la descărcarea, cântărirea, sortarea și individualizarea deșeurilor din mijlocul de transport. Pentru neconformitățile constatate privind desfășurarea acestui transport de deșeuri, Garda de Mediu – Comisariatul Județean Vrancea va aplica sancțiune contravențională, în termenul legal. Administratorul societății, cu sediul în localitatea Slobozia Bradului, a fost invitat pentru luni 27 iulie 2020, să se prezinte la sediul Gărzii de Mediu pentru încheierea actelor de control”, au comunicat cei de la Garda de Mediu Vrancea.

auto deseuri 2 - Societate din Slobozia Bradului, sancționată de Garda de Mediu. Sesizarea a venit de la Poliția Municipiului Focșaniauto deseuri 1 - Societate din Slobozia Bradului, sancționată de Garda de Mediu. Sesizarea a venit de la Poliția Municipiului Focșaniauto deseuri 4 - Societate din Slobozia Bradului, sancționată de Garda de Mediu. Sesizarea a venit de la Poliția Municipiului Focșani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here