Șofer vrâncean implicat într-un accident cu 2 morți pe DN2 E85!

0
3953

În urmă cu aproximativ o oră, pe DN2E85, la limita dintre Buzău și Ialomița s-a produs un grav accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme și în urma căruia și-au pierdut viața un adult și un minor. Autoturismul condus pe direcția Buzău către București de către un șofer bucureștean, în vârstă de 54 de ani, a intrat în coliziune cu microbuzul care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, din Vrancea.

Ulterior, autoturismul a intrat în coliziune cu mașina condusă din sens opus, de către un șofer buzoian, în vârstă de 30 de ani. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului bucureștean, decesul unui pasager minor, în vârstă de aproximativ 1-2 ani, din mașina buzoianului.  De asemenea, impactul s-a soldat cu rănirea șoferului din Buzău și a altor două pasagere din autoturismul acestuia, două femei în vârstă de 27,respectiv 50 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.