Șoferi lăsați fără permis pentru că au “zburat” pe DN2

0
372
Doi conducători auto au rămas fără permise de conducere după ce radarele i-au înregistrat în timp ce rulau cu viteze prea mari.

Astfel, pe DN2 E85, pe raza localității Călimănești, un bărbat de 38 ani din județul Bacău a fost prins de radar în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 160 km/h. Tot pe DN2, dar la Urechești, a fost prins de radar și un tânăr de 19 ani din Odobești, care avea o viteză de 142 km/h. Cei doi au fost sancționați și au rămas fără permis de conducere.

“Polițiștii reamintesc conducătorilor auto faptul că viteza maximă admisă în localități este de 50 km/h iar depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv constituie contravenție și se sancționează cu amendă prevăzută în clasa a IV a de sancțiuni, respectiv de la 9 la 20 puncte- amendă (în prezent între 1305 și 2900 lei). Tododată, se aplică măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile. Polițiștii recomandă conducătorilor auto să conducă prudent, depășirea limitei de viteză și neadaptarea vitezei la condițiile de drum fiind principalele cauze ale accidentelor grave”, transmit polițiștii vrânceni.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here