Șoferiță din Vrancea implicată într-un accident cu pieton în Rm. Sărat

0
1523

O femeie din Vrancea a fost implicată într-un accident rutier în Rm. Sărat. Duminică seara, femeia în vârstă de 68 de ani se afla la volanul unui autoturism, moment în care a lovit un bărbat de 28 de ani care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului, bărbatul a fost rănit. O ambulanță l-a preluat și l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii din județul vecin au întocmit  un dosar de cercetare penală.

“Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Focșani, o șoferiță în vârstă de 68 de ani, din Vrancea, a surprins și accidentat un pieton, care se angajase în traversarea regulamentara a străzii. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 28 de ani, din Bisoca, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis polițiștii buzoieni.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.