Șoferiță sub influența alcoolului, trasă pe dreapta de polițiștii din Vrancea

0
579

Vrâncenii au petrecut în minivacanță, iar alcoolul a fost unul dintre cele mai gustate ingrediente. Dar cum băutura nu face casă bună cu volanul, polițiștii de la circulație nu au făcut deloc economie atunci când a venit vorba să le ceară șoferilor să sufle în etilotest. Așa se face că unii conducători auto au fost sancționați, în timp ce alții s-au ales cu dosare penale.

Este și cazul unui bărbat de 39 de ani din Vârteșcoiu, prins pe drumul județean din localitate în timp ce conducea mașina, deși avea o concentrație de 1,1 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar după o noapte de petrecere, o tânără de 28 de ani din Dumitrești a fost prinsă pe o stradă din Focșani în timp ce conducea având o concentrație de 0,53mg/l alcool pur în aerul expirat. ambii conducători auto au fost duși la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Șoferul din Vârteșcoiu s-a ales direct cu dosar penal, iar același lucru se va întâmpla, ami mult ca sigur, și cu șoferința, în momentul în care vor fi gata analizele.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.