Șoferul care a provocat accidentul de la Pufești a fost reținut

0
283
Bărbatul de 26 de ani, din Ruginești, care a produs, duminică, un accident de circulație la intrarea de pe drumul județean pe DN2 E85 a fost reținut.

Accidentul a avut loc duminică, iar bărbatul a comis trei infracțiuni dintr-un foc: era băut, mașina nu era înmatriculată, iar în urma accidentului trei oameni au fost răniți. Potrivit polițiștilor, el este acuzat de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

„Față de bărbatul de 26 ani din Ruginești, autor al accidentului rutier din ziua de 18.02.2018 la intersecția DN2 cu DJ119C – Ruginești, Poliția Mun. Adjud a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Infracțiunile comise: vătămare corporală din culpă, conducere în stare de ebrietate și conducere de auto neînmatriculat“, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

CITEȘTE ȘI Două victime în urma unui accident rutier pe DN2 E85

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.