SONDAJ: Cine ar trebui să fie primar al Focșaniului?

12
3345

În acest an vom avea alegeri. Cele mai importante pentru comunitățile locale sunt alegerile locale, în care vor fi desemnați primarii și consilierii locali. Partidele politice au intrat în febra căutării candidatului perfect, cu șanse mari de a câștiga fotoliul de primar cu majoritate de voturi, în condițiile în care nu se știe clar dacă vor avea alegeri pentru primari într-un singur tur de scrutin sau în două. În ultima vreme au fost vehiculate mai multe nume ale unor posibili candidați la fotoliul de primar al municipiului Focșani. Jurnal de Vrancea a creat un sondaj, care ține cont de numele vehiculate în mediul politic și nu numai, de posibili candidați la Primăria Focșani. Sondajul nostru nu are pretenții de cercetare, dar ne poate ajuta în descoperirea tendințelor actuale ale electoratului focșănean. Sondajul va fi activ timp de trei săptămâni, iar la încheierea acestuia vom prezenta rezultatul votului. Așteptăm în comentarii și alte propuneri de candidați care ar putea fi primari ai municipiului Focșani. (NOTĂ: Sondajul NU colectează date cu caracter personal)

Loading...

12 COMENTARII

  1. Lasati rezultatele la liber, sa va asigurati transparenta si impartialitatea! Am vazut prea multe cazuri de marlanii in sisteme de vot online!

    • Fiecare vot este colectat de Google Drive care va genera la final un raport detaliat cu impartirea numarului de voturi. Va asigur ca rezultatul va fi unul impartial și trasnparent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.