Sondaj CURS: PSD și PNL ar putea forma singure guvernul | Cele două partide ar obține 57% din voturi

1
127

Un sondaj realizat de CURS la nivel național indică faptul că PSD și PNL ar putea să formeze singure guvernul dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. Sondajul a fost realizat în perioada 8 – 22 septembrie 2022 în rândul populației adulte, votanți, cu vârsta de peste 18 ani. Volumul eșantionului a fost de 1.015 respondenți, iar metoda de culege a datelor a fost față-în-față, la domiciliul respondenților. Conform datelor, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, Partidul Social Democrat (PSD) ar obține un procent de 35%, în timp ce Partidul Național Liberal (PNL) va fi votat în procent de 22%. Pe următoarele două poziții se află AUR (15%) și USR (8%). Conform sondajului, alături de cele 4 partide politice, UDMR ar fi cea de-a cincea formațiune politică care ar trece de pragul electoral. Pe ultimele locuri din clasament se află PMP și PU-SL (4%), PER (2%) și Partidul SOS România în care s-a înscris Diana Șoșoacă (2%). Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion este de +/-3.1%.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Diferențele dintre PNL și PSD practic nu mai există, ambele reprezintă aceleași valori, dintre care cea mai importantă este slugărnicia față de UE. Este nevoie de cel puțin o soluție alternativă altfel riscăm să avem alegeri foarte deprimante pe viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.