SONDAJ Jurnal de Vrancea: Cine ar trebui să fie președintele Consiliului Județean Vrancea?

1
6282

Alegerile locale bat la ușă, iar partidele politice din Vrancea au început să „se încălzească” pentru campania electorală. Principalele formațiuni politice din județ și-au anunțat candidații care se vor lupta pentru supremația Consiliului Județean Vrancea. În ultimele două săptămâni partidele de dreapta au încercat să ajungă la o înțelegere pentru susținerea unui candidat unic la șefia CJ Vrancea. Până la acest moment, PNL a reușit să încheie un acord politic cu Partida Romilor „Pro Europa”, în timp ce negocierile cu USR-PLUS și PMP par să se îndrepte către un eșec. Jurnal de Vrancea va demara un sondaj online prin care cititorii noștri vor putea să-și exprime opțiunea printr-un vot transparent. Sondajul va fi realizat pe durata a 7 zile, urmând a se încheia luni, 13 iulie 2020, la ora 08:00. Rezultatele sondajului vor fi făcute publice în aceeași zi, în cotidianul online Jurnal de Vrancea. Până atunci, nu vă rămâne decât să vă exprimați opțiunea de vot și să distribuiți sondajul pe rețelele sociale.

NOTĂ: Fiecare cititor poate vota o singură dată de la un IP. Sondajul NU colectează date cu caracter personal.

Cu ce candidat veți vota la alegerile pentru președinția Consiliului Județean Vrancea?

Marian Oprișan – PSD
Cătălin Toma – PNL
Liviu Mălureanu – USR-PLUS
Sorin Hornea – PMP
Altcineva
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie facuta o alianta cu PNL. Chiar daca cei de la PNL vor sa impuna candidatii sai la Consiliul Judetean si Primarie, trebuie negociat un nr de consilieri mai mare in cazul unei aliante. O lupta PNL – USR-PLUS inseamna divizarea votului de dreapta si sanse mai mari PSD-lui. In orice caz, fara alianta, candidatii nostri vor fi pe locul 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.