SONDAJ: Sunteţi sau nu de acord cu introducerea taxei de habitat

2
431

Proiectul lansat de Primăria Focşani în dezbatere publică privind introducerea aşa-numitei taxă de habitat, din care municipalitatea să poată plăti serviciile de salubritate stradală, deszăpezire şi iluminat public, a stârnit numeroase reacţii.

Acestea au venit de la cetăţeni, din presă, de la partidele politice, și au generat la rândul lor reacții și explicații din partea primarului Cristi Misăilă. Au existat atât păreri pro, cât și contra.

Jurnal de Vrancea lansează un sondaj pentru a vedea în ce măsură dumneavoastră, locuitorii orașului Focșani, sunteți sau nu de acord cu introducerea acestei taxe.

Modalitatea de vot este foarte simplă: la întrebarea SUNTEȚI DE ACORD CU INTRODUCEREA TAXEI DE HABITAT ÎN MUNICIPIUL FOCȘANI? puteți răspunde la fel de simplu, cu DA sau NU.

Am vrea, pe cât posibil, ca răspunsul să fie și motivat (de exemplu DA, pentru că așa se procedează într-un oraș civilizat sau NU, pentru că e un nou bir pus pe capul nostru)*.

Motivarea poate fi făcută prin intermediul comentariilor la postarea de pe pagina de Facebook a Jurnal de Vrancea. Sondajul se desfășoară EXCLUSIV pe Facebook și nu are pretențiile unei cercetări sociologice.

*Notă: Exemplele sunt pur întâmplătoare și au fost vehiculate în spațiul public.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here