SOPHIA deschide la Focșani al 27-lea magazin!

0
2101

Vineri, 9 iulie, la sediul noului showroom situat în strada Lupeni, nr. 11-13, va avea loc lansarea Francizei SOPHIA Focșani, la care au fost invitați designeri, arhitecți, precum și dezvoltatori imobiliari, antreprenori, interesați să exploreze noi oportunități de colaborare cu cel mai important producător, francizor, importator si exportator de decorațiuni interioare, SOPHIA HOME DECORATION.

În cadrul evenimentului-cocktail, care va începe de la ora 18:00 și la care vor participa peste 50 de pasionați ai domeniului amenajărilor interioare, vor fi prezentate colecții de țesături, perdele si draperii unicat confecționate din materiale cu atitudine si stil, alături de alte produse complementare: fete de perna, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fete de masa, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte Home Deco, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat.

La inaugurarea magazinului va fi prezentă și D-na Anamaria Ștefan Georgescu, fondatoarea brandului SOPHIA, alături de partenerul de business, dl. Cristian Georgescu.

Gazda evenimentului, d-na Andreea Movileanu, proprietarul francizei SOPHIA Focșani, are o experiență de peste 10 ani în domeniul antreprenoriatului și a investit peste 30.000 euro în acest proiect. Absolventă a Facultății de Management Financiar Contabil, d-na Movileanu a declarat următoarele: „ Am fost întotdeauna îndrăgostită  de interioarele caselor. În special partea textila mă atrage foarte mult. Soțul meu, după 15 ani de  amenajări în Italia a revenit in țară cu convingerea că și în România se pot face afaceri și mi-a propus de multe ori sa începem un business in acest domeniu. Am ales franciza Sophia pentru că e un business la cheie, care si a dovedit succesul in multe orașe ale tari și pentru că mă regăsesc în această activitate”.

Focșănenii sunt invitați să descopere universul pastelat al țesăturilor ingenios concepute și atent selecționate de la cei mai prestigioși producători de țesături, al produselor personalizate, lucrate cu pasiune în atelierele de creație SOPHIA, precum și ultimele tendințe în domeniu pe plan internațional.

Sunt foarte încântat să particip la deschiderea francizei SOPHIA Focșani. De fiecare dată când inaugurăm o nouă franciză ni se confirmă interesul deosebit și încrederea de care SOPHIA se bucură în rândul întreprinzătorilor și oamenilor îndrăgostiți de frumos. Acest aspect se datorează atât condițiilor atractive oferite de noi, dar și a calității materialelor și produselor comercializate” a afirmat Tiberiu Bălinișteanu, Director Francize în cadrul companiei SOPHIA.

Despre companie:

SOPHIA a luat nastere in anul 2004 cu proiectul  “Sophia Incredible India”, compania  promovand produse originale din India. Ulterior, a continuat incursiunea in lumea frumosului, a eleganței și a bunului gust preluand din stilurile europene, business-ul transformandu-se in ceea ce astazi se cheama “Sophia Home Decoration”. SOPHIA, se află într-un amplu proces de extindere a magazinelor in regim de franciza, atât la nivel național, cat si internațional, anul acesta deschizând 2 magazine în Sibiu, unul în Focșani și urmând să deschidă în perioada următoare alte francize în Constanța, Cluj și Chișinău.

În cei 17 ani de activitate, Sophia Home Decoration a reușit să își consolideze o poziție dominantă ca furnizor atât pentru industria HoReCa, cât și pentru clienții privați, având în portofoliu un număr impresionant de lucrări: peste 100 de hoteluri și pensiuni, 100 restaurante si cafenele, teatre/ muzee dintre care amintim Teatrul National „V. Alecsandri” din Iași, Palatul „Al. I. Cuza” Ruginoasa, Muzeul Unirii Iași  și peste 15000 de reședințe private.

SOPHIA a reușit să construiască o poveste de succes, un brand de încredere 100% românesc,  câștigând aprecierea furnizorilor, partenerilor cât și a clienților, reușind să livreze produse și servicii de calitate, având ca obiectiv înnoirea periodică a colecțiilor, oferind ca element de unicitate consilierea gratuită la domiciliu și online cu designeri specializați. SOPHIA este editor de colectii si specialist in “window treatment”, fiind singurul brand de pe piata home&deco care realizeaza un catalog complet de prezentare a colectiilor de perdele si draperii.

Sophia are 3 ateliere de creație/producție cu peste 40 de oameni calificați. Produsele reprezentative sunt: perdele si draperii dintr-o gamă largă de țesături și într-o gamă largă de modele, dublate sau cu interlining, fețe de pernă orice dimensiune, cuverturi simple sau matlasate, fețe de masă, traverse de masă sau de pat, huse pentru canapele de interior și terase.

Pe lângă aceste produse pe care Sophia le comercializează, zeci de mii de Produse Personalizate sunt realizate anual la Comandă în Atelierele Proprii. Tot la comanda se pot realiza ignifugări pentru unele materiale, print personalizat sau brodare, precum și diferite modele de coasere unicat.

Sophia Home Decoration este o firmă cu capital 100% românesc, cu o tradiţie de 17 ani și o rețea de 27 de magazine, din care 6 magazine proprii si 21  francize, ce s-a extins pe piața națională și internațională, promovând permanent parteneriatul in regim franciză. Pentru clienții interesați, Sophia oferă posibilitatea accesării magazinului online www.sophia-romania.ro unde pot vizualiza toate produsele si serviciile companiei.

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.