Soț și soție, MORȚI în carnagiul de la Slobozia Bradului, alături de 2 prieteni

0

accident carnagiu slobozia bradului2 - Soț și soție, MORȚI în carnagiul de la Slobozia Bradului, alături de 2 prieteni

Cei patru tineri care au murit joi seară în accidentul de la Slobozia Bradului erau prieteni. Doi dintre ei, de 20 și respectiv 25 de ani, erau soț și soție, tânăra fiind se pare însărcinată. De abia se căsătoriseră, astfel că fata nu apucase să-și schimbe nici măcar buletinul. Ceilalți tineri, o fată de 18 și un tânăr de 27 de ani, erau de asemenea iubiți. Cu toții aveau toată viața înainte însă destinul a fost prea crunt pentru ei. Au sfârșit cu toții în mașina în care se întorceau de la Balta Albă, din județul Buzău, acasă, la Vintileasca. O mașină transformată într-o secundă într-un sicriu pentru 4 tineri aflați la început de drum.

Potrivit Poliției, autoturismul Opel în care se aflau cei 4 tineri ar fi oprit la un moment dat pentru a face un viraj  la stânga. A fost momentul în care mașina a fost lovită puternic din spate de un VW Polo la volanul căruia se afla un dâmbovițean. Opelul a fost proiectat pe contrasens unde a fost izbit în plin de o cisternă. În accident a fost implicată și o a patra mașină, un Ford.

În urma impactului, Opelul cu numere de Vrancea în care se aflau cei 4 tineri din Vintileasca s-a făcut praf. Cele patru persoane nu au avut nici o șansă la viață. Au murit fulgerător, provocând o durere de neimaginat în sufletele familiilor lor.  Alte patru persoane au fost rănite în carnagiu de la Slobozia Bradului, toate victimele provenind din autoturismul VW, condus de șoferul care se face vinovat de tragedie, din cele spuse de Poliție. Printre răniți se află inclusiv șoferul care a provocat nenorocirea, un bărbat de 57 de ani din Dâmbovița,  dar și două copile de 12 și 16 ani, starea lor fiind stabilă. Cel mai probabil, dâmbovițeanul nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a lovit în spate Opelul transformat într-o secundă într-un morman de fiare în care și-au dat suflarea 4 tineri.

mihaela stoian si ionut tufanoiu accident - Soț și soție, MORȚI în carnagiul de la Slobozia Bradului, alături de 2 prieteni
Mihaela Stoian si Ionuț Tufănoiu

Cei patru tineri morți sunt Ionuţ Tufănoiu (FOTO), 25 ani, Mihaela Stoian (FOTO), 19 ani, Dănuţ Rucăreanu, 25 ani, şi Liliana Lăptucă, 20 ani. Liliana Lăptucă şi Dănuţ Rucăreanu se căsătoriseră în urmă cu o săptămână iar tânăra era însărcinată, spun cunoscuții, care nu au cuvinte în fața tragediei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here