Spania are nevoie de 800 de “căpşunari”

0
134
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea de selecții pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol – cules căpşuni, la o companie din Spania.

Firma spaniolă anunţă că le va întocmi angajaţilor contracte de muncă pe o durată de aproximativ 3 luni, cu data estimată de începere 15 februarie 2018. Spaniolii oferă un salariu de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni.

Pentru aceşti bani, angajaţii trebuie să munească 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână, împărţite în 6 zile. Cea de-a 7-a zi din săptămână, care poate să nu coincidă cu duminica, va fi pentru odihnă. Potrivit anunțului angajatorului, programul de lucru va începe la primele ore ale dimineţii, în decursul celor 6,5 ore fiind prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Angajatorul spaniol mai anunță că asigură cazarea, contra unui cont de 1,6 euro/zi. Românii care vor să culeagă căpşuni în Spania îşi pot depune dosarele de înscriere până pe 10 decembrie, selecţia viitorilor angajaţi urmând să aibă loc în perioada 11 – 15 decembrie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.