Spania vrea 800 de culegători de căpșuni pentru anul viitor

0
113
Un angajator din Spania caută forță de muncă în România pentru cules de căpșuni, sezonul 2019. Oferta angajatorului, făcută prin EURES, este promovată de AJOFM Vrancea și de celelalte agenții din țară.

Spaniolul oferă 800 de locuri de muncă pe o perioadă determinată, de aproximativ 3 luni, din care 400 de locuri pentru femei şi 400 de locuri pentru cupluri. Potrivit anunțului, timpul de lucru va fi de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 min/săptămână împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nefiind neapărat duminica. Spaniolul oferă un salariu de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi. Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru un loc de muncă sezonier la cules de căpșuni trebuie să se înscrie până la jumătatea lunii decembrie. Munca efectiv ar urma să înceapă pe 15 februarie 2019.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.