Spectacol de colinde la Panciu

0
471

Primarul Iulian Nica îi invită pe toți păncenii la spectacolul extraordinar de colinde care va avea loc duminică, 20 decembrie 2015, începând cu ora 16.00, în centrul orașului Panciu.

Pe scena în aer liber, ce va fi amplasată lângă bradul de Crăciun, vor susține recitaluri: Aurel Moldoveanu, Raoul, Viorica Macovei și Stela Botez. Evenimentul, prezentat de actorul Sorin Francu, va beneficia și de prezența Ansamblului Focloric Profesionist „Țara Vrancei“, care va prezenta un program de tradiții și obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Sărbătorile de iarnă reprezintă cele mai frumoase și mai așteptate momente din an. La români, acestea sunt întotdeauna însoțite de cele mai frumoase tradiții și obiceiuri. Colindele dau o măreţie unică Ajunului de Crăciun, ducând din casă în casă vestea cea mare a Naşterii Domnului și ne înalță sufletește, ne fac mai buni și mai toleranți cu cei din jur. Am deosebita plăcere de a invita păncenii, și nu numai, duminică, 20 decembrie 2015, la spectacolul extraoridinar de colinde ce va avea loc în centrul orașului Panciu, începând cu ora 16.00. Vor fi alături de noi: Aurel Moldoveanu, Raoul, Viorica Macovei, Stela Botez, Ansamblul Focloric «Țara Vrancei» și actorul Sorin Francu. Vă aștept să pășim împreună în atmosfera magică a sărbătorilor și să ne bucurăm de cele mai frumoase cântece de iarnă!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Afis spectacol colinde

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.