Spectacol pentru public: CSM Focşani – CTF Mihai I Bucureşti 3-0 (25-20, 25-21, 25-20)

0
366

Voleibalistele de la CSM Focşani şi CTF “Mihai I” Bucureşti au ţinut să se despartă de sezonul regulat printr-un meci în care pe primul loc să fie spectacolul, miza lipsind în partida care s-a jucat sâmbătă, în Sala Polivalentă.

La fel ca şi în meciul tur, pe care l-au câştigat, surprinzător, cu 3-1, bucureştencele au folosit un lot în care s-au regăsit mai multe jucătoare de la Rapid Bucureşti, din prima ligă. Asta nu a făcut decît să le ambiţioneze şi mai mult pe fetele lui Marian Rădulescu, iar cele două formaţii s-au angajat într-un joc pasionant, cu multe puncte de o parte şi de cealalta.

În primul set, gazdele n-au avut probleme şi au condus de la început şi pînă la sfîrşit, uneori şi la diferenţe mari (19-10), 24-20 la final. În setul secund bucureştencele au dictat mai mult ritmul şi au fost în avantaj pînă la 18-17 pentru ele, dar CSM-ul a forţat pe final şi a terminat din nou în avantaj, 25-21. Acelaşi scenariu şi în actul 3, cu cele două echipe mergînd cap la cap pînă la 17-17. A ieşit însă la rampă excelenta Daria Goriaeva, pe al cărei serviciu focşănencele au făcut 5 puncte şi s-au distanţat decisive, 25-20 şi 3-0 la final pentru CSM Focşani.

Pentru voleibalistele CSM-ului urmează prima etapă din play-off, împotriva lui Top Volei Constanţa, un duel care nu le poate pune nici un fel de probleme elevelor lui Marian Rădulescu. Greul de abia apoi va începe, cu etapa a doua a play-off-ului, cea care contează cu adevărat şi în care cele mai bune patru echipe ale Seriei Est se vor bate pentru două locuri ce duc la barajul de promovare în Divizia A1.

CSM Focşani: Andeea Buzilă, Diana Georgescu, Delia Lăzăroiu, Iulia Stoica, Mihaela Taşkiran, Andreea Matei, Adina Samoilă-Sava, Camelia Lăzăroiu, Daria Goriaeva, Alexandra Ciucă, Mălina Zwiru, Mihaela Cîrlan. Antrenor: Marian Rădulescu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.