Spitalele din Vrancea, verificate la sânge în această perioadă

0
258

spitalul-judeteanjpg

Mai multe spitale din județul Vrancea fac în această perioadă obiectul unor controale derulate de evaluatorii de la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor.

Astfel, sunt verificate zilele acestea, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani, Spitalul „N.N. Săveanu” din Vidra și Spitalul Municipal din Adjud.

Evaluatorii vor verifica la unitățile sanitare în care vor călca dacă s-au realizat indicatorii fără de care spitalele nu pot primi acreditare.

Managerii spitalelor care fac obiectul verificărilor în această perioadă susțin că au realizat în mare parte indicatorii respective, însă chiar și așa verificările sunt așteptate cu emoții.

Evaluatorii CoNAS urmăresc dacă spitalele ce se vor acreditate oferă pacienților condiții optime, dacă managementul are planuri viabile care să țină unitățile pe linia de plutire, dacă datele bolnavilor sunt gestionate cum trebuie și multe alte aspect.

Până în prezent, singura unitate medicală din Vrancea care a primit certificat de la CoNAS este Spitalul Orășenesc din Panciu. Acreditarea este obligatorie, la baza acestei calități stând decontarea serviciilor medicale de Casa de Asigurări de Sănătate. Operațiunea de acreditare a spitalelor a început în urmă cu 4 ani şi se va încheia în 2015.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.