Spitalul Județean Vrancea are nevoie de personal. Cei declarați admiși vor încheia contracte pe perioadă nedeterminată!

0
1634

Spitalul Județean Vrancea anunță concurs pentru ocuparea mai multor funcții contractuale, de execuție, cei admiți urmând să semneze contracte pe perioadă nedeterminată. Astfel, în ultima zi din iunie, cea mai importantă instituție medicală din județul nostru așteaptă candidați pentru: inginer debutant la Biroul tehnic, referent de specialitate (gradul 3) cu studii superioare la Serviciul achiziții publice, economist (gradul 2) la Serviciul financiar-contabilitate și inginer debutant la Stația de hemodializă. Doritorii se pot înscrie până pe data de 7 iulie, urmând ca probele să fie susținute pe 15 iulie (proba scrisă și 20 iulie (interviul). Pentru a participa, însă la concurs, candidații trebuie să îndeplinească un set de condiții:

  • inginer debutant (S) la Biroul tehnic: să dețină diplomă de licență; fără vechime;
  • referent de specialitate gr. III (S): să dețină diplomă de licență (studii juridice) și să aibă vechime minimă de 6 luni în specialitate;
  • economist gr. II (S): să dețină diplomă de licență (studii economice) și să aibă vechime minimă de 6 luni în specialitate;
  • inginer debutant (S) la Stația de hemodializă: să dețină diplomă de licență (inginer electronist sau electromecanic); fără vechime.

Mai multe amănunte se pot obține pe site-ul Spitalului Județean Vrancea și la telefon 0237/625.000/interior 278.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.