Sportivii CSM Focșani 2007, prestație bună la Campionatul Național de Seniori la tenis de masă

0
95
Campionatul Național la tenis de masă s-a desfășurat în perioada 15-17 aprilie în Sala Polivalentă din București și a fost o competiție puternică, cu meciuri spectaculoase și extrem de disputate.
Sportivii de la CSM Focșani 2007 au avut o prestație solidă la naționalele de seniori. Lotul echipei CSM Focșani 2007 a fost alcătuit din Sebastian Vasilache, Adrian Uță și Andrei Bîrlan. Cei trei sportivi au concurat în proba de simplu, iar în cea de dublu au jucat Adrian Uță și Andrei Bîrlan. În proba de dublu mixt, Adrian Uță a făcut pereche cu Elena Oprea de la CSM Bistrița. Andrei Bîrlan și Adrian Uță au trecut de faza grupelor de calificare și au intrat pe tabloul principal al concursului național. Adrian Uță a fost învins de Iulian Chiriță de la Voința Câmpulung, iar Andrei Bîrlan, după ce l-a învins cu 4-0 la seturi pe Darius Sîngeorzan de la CSM Bistrița, a trebuit să se recunoască învins de Ovidiu Ionescu (vicecampion european la simplu și vicecampion mondial la dublu). Ovidiu Ionescu, legitimat la SCM Buzău, cel mai bun jucător român la tenis de masă, a fost favoritul nr. 1 al naționalelor organizate la București.
Dublurile Uță / Oprea la mixt și Uță / Bîrlan au reușit calificarea pe tablourile principale, dar s-au oprit în 16-imile competiției. Sportivii de la CSM Focșani 2007 se declară mulțumiți de jocul prestat la Campionatul Național de Seniori în fața unor adversari extrem de bine cotați, atât la nivel național cât și internațional. Antrenorul sportivilor noștri este prof. Costin Corcoz. (sursa: CSM Focșani 2007)
Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.