GALERIE FOTO: Sportivii de la CS PANCIU, pe podium la Crosul „BUCHAREST 10 K & FAMILY RUN“

0
119

Pănceanul Antonyo Hristea, elev în clasa a VIII-a, la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“ și membru al Clubului Sportiv Panciu, a obținut locul I (individual) la Cursa Familiilor Carrefour 1,5 km pe șosea, probă inclusă în Crosul „Bucharest 10K & Family Run“. Pe locul II, la aceeași probă, s-a clasat Petrea Hristea, căpitanul echipei, din care au mai făcut parte Maya Hristea (locul 3), Andrei Gușă (locul 20), Darius Hărăbor (locul 21), Andrei Hlandan, Ionuț Isac și Andrei Banciu. Competiția s-a desfășurat duminică, 1 aprilie 2018, la Bucureşti, cu probele de 10 kilometri, ştafetă 2×5 kilometri, Cursa Familiilor Carrefour de 1,5 sau 3,5 kilometri şi Cursa Bebeluşilor, cu vârsta de maximum 18 luni, de 4,2195 metri. Startul s-a dat din faţa Parcului Izvor.

„A fost un concurs național, cu aproximativ 1.500 participanți la start. Pentru copiii noștri a fost prima competiție de impact, unde au concurat cu atleți foarte buni, de la licee puternice. Și condițiile meteo au fost grele, pentru că s-a alergat pe ploaie. Am surprins pe toată lumea cu performanța noastră, pentru că toți copiii au terminat cursa. Pe lângă Antonyo și Maya, foarte bine au alergat Andrei Gușă, care a ajuns pe locul 20 și Darius Hărăbor, clasat pe locul 21. Onorabil s-au descurcat și Andrei Hlandan, Ionuț Isac și Andrei Banciu. Consider că victoria este a Clubului Sportiv Panciu, unde pot veni toți copiii care vor să facă performanță. Pe această cale, țin să-i mulțumesc domnului primar, Iulian Nica, pentru înțelegere și pentru tot sprijinul acordat în vederea participării la competiție! A fost prima noastră participare la Crosul «Bucharest 10 K & Family Run» și ne bucurăm că am urcat pe podum!“, a declatat Petrea Hristea.

Primarul Iulian Nica a felicitat întreaga echipă pentru performanța obținută la Crosul „Bucharest 10 K & Family Run“, urându-le copiilor mult succes la următoarele concursuri.

„Mă bucur că sportivii pănceni au urcat, din nou, pe treapta cea mai înaltă a podiumului. Felicit întreaga echipă pentru această performanță și îi urez succes la următoarele concursuri! Eu voi rămâne în continuare alături de copii și îi voi sprijini cu tot ce este necesar pentru a obține rezultate la fel de frumoase!“, a afirmat primarul Iulian Nica.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.