Sportul românesc ÎN DOLIU după moartea a 3 handbaliști. Mărturia patronilor din Vrancea cărora le aparține camionul implicat în tragedie

0
332

accident-canion-microbuz3 copy

„Șoseaua morții” și-a luat din nou tribut de sânge, duminică noapte. Un microbuz VW în care se aflau handbaliștii de la CSU Târgoviște a fost strivit de un autocamion încărcat cu lemne, în apropiere de Rm. Sărat.  Conducătorul microbuzului oprise cu două minute înainte de impact să verifice o defecțiune apărută la motorul mașinii. Șoferul mastodontului nu a observat că pe marginea drumului se afla microbuzul staționat și l-a lovit în plin. Imediat după impact, șoferul autotrenului a coborât din cabină și când a văzut proporțiile dezastrului a leșinat. A fost transportat de un echipaj SMURD la spitalul din Rm. Sărat și externat câteva ore mai târziu.

Autocamionul aparține unei societăți vrâncene din comuna Paltin și transporta cherestea pentru export în portul de la Constanța. Patronii societății vrâncene sunt în stare de șoc.

„Este mașina noastră. De când am aflat nu îmi pot reveni. Am stat de vorbă cu șoferul și mi-a spus că nu a putut să facă nimic să evite impactul. Microbuzul era staționat fără avarii și l-a văzut în ultimul moment. Ferească Dumnezeu! E groaznic ce s-a întâmplat!” a spus Carmen H., patroana societății  vrâncene.

În urma accidentului, colosul s-a răsturnat peste microbuzul în care se aflau 13 persoane. Trei jucători, Daniel Manda (25 de ani), Daniel Pârloagă (20 de ani) și Robert Bucă (19 ani) au decedat pe loc. Antrenorul echipei, Aurel Iancu a ajuns pe un pat de spital cu fisură craniană. Alți zece pasageri ai microbuzului au fost răniți. Patru dintre aceștia au fost transportați în cursul nopții la spitale din capitală, iar alți 3 au fost externați. Formația din eșalonul secund se întorcea acasă după un meci disputat la Vicovu de Sus (Suceava) cu echipa locală CS Vicov Bucovina.

Materialul video poate fi urmărit AICI

Federația Română de Handbal a dat publicității un comunicat în care transmite condoleanțe familiilor îndoliate.

„O nouă tragedie a lovit handbalul românesc în această noapte: trei dintre componenții echipei de handbal masculin CSU Târgoviște au decedat într-un accident rutier în care a fost implicat microbuzul echipei. Federația Română de Handbal transmite condoleanțe familiilor îndoliate și tuturor celor apropiați de jucătorii dispăruți și va colabora cu reprezentanții clubului târgoviștean pentru a-i sprijini să treacă peste aceste momente grele”, se arată în comunicatul FRH

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.