Start la fondurile nerambursabile de până la 120 000 de lei pentru lansarea unei afaceri

0
100

Banii pentru startul în afaceri al tinerilor din România vin printr-un program al Ministerului Economiei, care a deschis o linie de finanţare de 17 de milioane de lei. Cererile de finanţare se fac online, în perioada 16 – 30 august, pe site-ul Direcţiei Politici Antreprenoriale.

Tinerii care vor să îşi depună planul de afaceri pentru a accesa fonduri nerambursabile prin programul Start 2016, destinat firmelor nou-înfiinţate, îşi pot depune proiectele online, timp de 10 zile. Ei trebuie să se asigure că obţin un punctaj cât mai mare, pentru a fi printre cei circa 144 de beneficiari ai programului gestionat de Direcţia Politici Antreprenoriale din subordinea Ministerului Economiei, care are un buget total de 17 milioane de lei.

Programul Start dă posibilitatea tinerilor antreprenori, care respectă anumite criterii, să acceseze 90% din banii necesari lansării unei afaceri, în limita a 120 000 de lei. Ei trebuie să vină şi cu o contribuţie proprie, de 10% din suma totală. După ce va fi evaluat de o comisie, planul de afaceri trebuie să obţină cel puţin jumătate din totalul de 100 de puncte pentru a fi eligibil. Proiectele pot fi încărcate online până pe 30 august, ora 20:00.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.