Ștefan Bănică și Provincialii în concert la Balul Caritabil „Sunete pentru suflet”

0
1077

Clubul Rotary VARANA Focșani organizează Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet”, o inițiativă care vine în sprijinul tinerilor talenți din comunitatea noastră, tineri artiști aflați la început de drum, pentru care educația și condițiile de studiu sunt foarte importante în această etapă a carierei lor.

Scopul Balului de Caritate din acest an este strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui set de instrumente muzicale noi și performante pentru elevii muzicieni ai Liceului de Artă ”Ghe. Tattarescu” din Focșani. Acest obiectiv este deosebit de important pentru elevii noștri deoarece instrumentarul Liceului este unul insuficient, uzat și depășit din punct de vedere tehnic și moral. Iar exercițiul și studiul pe astfel de instrumente uzate pot fi o piedică pentru un mic artist în drumul său către marea scenă.

Pentru că tema Balului este legată de muzică, aceasta va fi ridicată la rang înalt în seara de 26 martie 2016, iar cei prezenți vor fi ridicați în picioare la fiecare reprezentație pentru că pe scenă vor urca invitații speciali: ȘTEFAN BĂNICĂ, trupa PROVINCIALII și trupa HYPNOTIQUE! Amfitrionul și maestrul de ceremonii al evenimentului va fi AURELIAN TEMIȘAN, pentru a completa un program artistic de gală.

Balul de Caritate ”Sunete pentru Suflet” organizat de Clubul Rotary VARANA Focșani va avea loc pe 26 martie 2016 la Restaurantul Davidˈs din Focșani, începând cu orele 18.30. Pentru detalii despre eveniment puteți contacta reprezentanții Clubului prin email la adresa secretar@rotary-varana.ro și telefon 0337.100.242 sau 0731.130.524.

”Sunete pentru Suflet” este un nou proiect al Clubului Rotary VARANA Focșani care vizează sprijinirea manifestărilor educaționale și culturale din județul Vrancea pentru că, de multe ori acestea sunt neglijate. Inițiativa Clubului urmărește acordarea unui sprijin elevilor talentați, indiferent în ce domeniu, prin asigurarea unor condiții mai bune de studiu, dar și formarea acestora ca oameni, ca valori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.