STOP VOT! Jurnal de Vrancea vă anunţă care ne sunt primarii şi consilierii!

0
608

Românii au votat astăzi viitorul pentru următorii 4 ani. Românii şi-au ales astăzi viitorii primari, consilieri locali şi preşedinţi de consilii judeţene. În Vrancea, a fost un scrutin fără prea mari incidente. Au fost însă voci care au spus că “în Republica Vrancea”, totul este comandat de Marian Oprişan, referindu-ne aici la sociologul Bruno Ştefan, al cărui ONG a fost împiedicat să facă exit-poll-uri la ieşirea de la urne, exit-poll-uri comandate de PNL.

Un alt scandal a fost cel care l-a avut protagonist pe candidatul PSD la Primăria Focşani, Cristi Misăilă. Acesta a avut un conflict verbal deschis cu președintele unei secții de votare din Focșani. Tonul folosit a fost ridicat iar spiritele încinse la maxim. Dincolo de aceste probleme, votul a fost unul liniștit în Vrancea. Urnele de vot s-au închis la ora 21:00 fix, de acum emoțiile cresc pentru candidații la alegerile locale. În Vrancea, prezența la urne e mai scăzută în 2016 față de acum 4 ani. În Vrancea votaseră în 2012 53,83% dintre electori. Acum, cifrele sunt mai scăzute după cum arată centralizările Biroului Electoral Central.

La închiderea urnelor(ora 21;00), potrivit site-ului Biroului Electoral Central, în Vrancea, din totalul de 317.375 de alegători s-au prezentat la urne 161.865 de persoane, respectiv 51,00%. La Focșani, potrivit sursei citate, în cele 57 de secții de votare, dintr-un total de 78.135 alegători s-au prezentat la urne 29.829 de persoane, respectiv 38,17%.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.