STOP VOT! Vor focșănenii Poliție Locală în municipiu? Iată REZULTATELE finale ale sondajului

1
1558

Jurnal de Vrancea vă prezintă rezultatele sondajului lansat în urmă cu două săptămâni. Cititorii cotidianului nostru au putut să-și exprime opinia prin vot vis-a-vis de activitatea Poliției Locale Focșani. Timp de două săptămâni, peste 6.000 de persoane au răspuns la întrebarea: „Care este soluția pentru Poliția Locală Focșani?”, având posibilitatea să aleagă o variantă din cele patru puse la dispoziție: să rămână la fel, să fie desființată, să fie reformată și o ultimă variantă: Nu știu, nu răspund! De menționat este faptul că, sondajul a fost limitat la un singur vor pentru un IP unic, ceea ce a împiedicat votul multiplu. Astfel, fiecare cititor a putut să-și exprime o singură dată opțiunea de vot, indiferent dacă a făcut-o de pe dispozitive mobile sau desktop.

REZULTATELE SONDAJULUI!

În cele două săptămâni, prin intermediul sondajului postat în cotidianul Jurnal de Vrancea și-au exprimat votul 6.006 cititori. Dintre aceștia, 3.545 (59%) au fost de părere că instituția nu are nevoie de reorganizare, în timp ce 2.024 (34%) de cititori au votat pentru desființarea acesteia. Alte 395 de persoane (7%) au considerat că reformarea ar fi una dintre soluții, în timp ce 42 de cititori au fost indeciși. Trebuie menționat aici și numărul mare de voturi exprimate prin intermediul comentariilor postate pe rețeaua de socializare Facebook, acolo unde cititorii noștri au fost de părere că instituția aflată în subordinea Primăriei Focșani trebuie desființată.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Sondajul nu este reprezentativ, reflectă în cea mai mare parte opiniile găștilor de partid. De această dată gașca PSD s-a mobilizat mai bine. Cele două opinii radicale, desființarea sau nicio schimbare, sunt nenaturale, anormale pentru un popor întreg la cap. Dacă s-ar publice și structura votului pe intervale orare s-ar putea spune si procentul de votanți membri de partid .
    ,

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.