Strângere de fonduri pentru o familie din Bordești rămasă fără casă! Primarul Adrian Gavrilă: „Orice ajutor este binevenit!”

1
362

Primarul comunei Broșteni, Adrian Gavrilă, a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea unei familii care a rămas fără casă în urmă cu doar câteva zile. Ioana Costandache și cei doi copii pentru care era și mamă și „tată” s-au trezit sub cerul liber după ce un teribil incendiu le-a mistuit casa în noaptea zilei de 22 ianuarie. În momentul de față, familia se află într-o locuință ce aparține unui vecin însă este clar că nu poate sta acolo toată viața. Din acest motiv, edilul a făcut un apel la toți oamenii de bine pentru strângerea fondurilor necesare construirii unei căsuțe pentru Ioana și cei doi copii. „Vă rog, să ne adunăm forțele, să putem ajuta la reclădirea locuinței familiei Costandache. Orice ajutor este binevenit, haine, mobilă, materiale de construcții, bani sau forță de muncă. Acum ei locuiesc într-o locuință vecină, pusă la dispoziție de o persoană cu suflet bun, dar cu ajutorul bunului Dumnezeu și a oamenilor de bine sperăm că se vor întoarce cât mai repede în casa lor. Cei care vor și pot să ajute, oameni cu suflet mare, și doresc să doneze bani familiei Costandache, pentru a ajuta la reclădirea casei lor, o pot face în conturile: RO52BTRLEURCRT00G8630001- în euro; RO40BTRLRONCRT00G8630002- în lei. Beneficiar: Costandache Ioana. Telefon de contact: 0787787370. Relații suplimentare: 0237254100 – Primăria comunei Bordești. Orice suma, oricât de mica, inseamna foarte mult! Vă mulțumesc tuturor anticipat!”, a scris primarul Adrian Gavrilă pe pagina sa de Facebook.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Drăguț acest apel mai ales că vine din partea unui primar PNL, partid ai cărui aleși au doar în Vrancea lunar venituri de câteva milioane de Euro fără să mai socotim și subvenția pentru partide politice. Dacă ar face apelul ăsta la o ședință județeană a PNL ar putea sigur strânge fonduri pentru a-și construi tot satul din nou nu doar o casă. Probabil această idee nu i-a trecut prin cap și de aceea trebuie ajutat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.