Strigăt de ajutor al profesorilor din Vrancea pentru profesoara rănită în accidentul de la Cotești

3
3768

Apel pentru viață. Profesorii din Vrancea lansează un apel disperat către toți cei care pot dona sânge, atât de necesar pentru salvarea tinerei profesoare Gabriel Pană, rănită în accidentul de săptămâna trecută de la Cotești, produs în timp ce cadrul didactic, alături de alte două colege, se îndrepta spre școală, la Tâmboiești.

Tânăra se află în comă indusă, internată la Spitalul Floreasca din Capitală și are atât de multă nevoie de sânge pentru a putea fi salvată de medici.

Redăm mai jos mesajul transmis de vicepreședintele Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea, Aurel Șelaru, transmis către toți cei care îi pot întinde o mână de ajutor tinerei profesoare și pot dona sânge pentru ea:

“Colega noastră, profesoara de limba franceză GABRIELA PANĂ, de la Şcoala Gimnazială Tîmboeşti, judeţul Vrancea, care a fost implicată vineri 20 ianuarie 2017 într-un accident de circulaţie în zona Intersecţia Coteşti pe drumul European E 85, are nevoie URGENTĂ DE SÂNGE AB POZITIV (fosta grupă AB IV). În acest moment se află internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti şi este ţinută în viaţă de aparate, fiind în comă indusă. Sindicatul Liber din Învăţământ Vrancea împreună cu Şcoala Gimnazială Tîmboeşti şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea lansează un apel umanitar de întrajutorare a tineri noastre colege și roagă pe cei care pot dona sânge să se prezinte la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vrancea, cu specificația pentru profesoara GABRIELA PANĂ. De menționat este faptul că această grupă de sânge poate primi de la orice donator indiferent de grupa sanguină. „Colega noastră are nevoie de sprijinul nostru acum. Îi rugăm pe toți cei care pot dona sânge să se prezinte la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vrancea – director Mioara Hanță și să precizeze că donarea este pentru profesoara GABRIELA PANĂ, internată la Spitalul Floreasca, secția terapie intensivă, sala politraumatisme 2. Vă rugăm să întindem o mână de ajutor și să facem un efort comun. Stă în puterea noastră să ne ajutăm un semen aflat la nevoie!”, a transmis Aurel Şelaru, vicepreşedinte SLI Vrancea.

Loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.