Subinspectorul Alexandru IANCU, de la IPJ Vrancea, pe podiumul Jocurilor Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor

0
119

În perioada 21-31.07.2022, în orașul Rotterdam din Olanda, se desfășoară Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor ”World Police and Fire Games”, competiție la care participă peste 10 000 de sportivi, din aproximativ 70 de țări.

Încă un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a luptat astăzi la Rotterdam, la categoria masculin + 80 kg (+ 18 ani) și a câștigat medalia de bronz la taekwondo – kyorugi, sport pe care îl practică din anul 2010, în cadrul clubului înființat de antrenorul său, Adrian Dochioiu, care îi este și coleg de serviciu.

Alex s-a remarcat în ultimii ani datorită obținerii a numeroase titluri de campion, la concursuri naționale și internationale. În spatele acestor rezultate sunt ani întregi de antrenamente, sacrificii şi efort susţinut în autodepăşirea propriilor limite.

Îl felicităm pentru ambiţie şi rezultatele obţinute la această competiţie sportivă de mare anvergură şi îi urăm mult succes pe mai departe.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.