SURPRIZĂ. Încă un candidat la șefia IȘJ Vrancea

0
302

isj_vrancea

Patru și nu trei candidați intră în cursa pentru șefia învățămîntului vrîncean. Pe lângă cei trei candidați anunțați acum o vreme de portalul de știri www.jurnaldevrancea.ro, un alt aspirant la prima funcție din IȘJ a apărut la orizont.

Este vorba despre Lauriana Ailincuței, profesoară la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani. Ea va candida pentru postul de șef al IȘJ alături de Livia Silvia Marcu, profesoară de limba română la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, Adrian Atarcicov, profesor de istorie la Colegiul Național „Unirea” si de Valentin Dogaru, profesor de științe-socio umane la Liceul „Emil Botta” din Adjud.

Inițial, dosarul Laurianei Ailincuței a fost respins, însă lucrurile au luat o altă turnură după contestația depusă la Ministerul Educației, contestație admisă care a rearuncat-o  în luptă pe profesoara de la Pedagogic.

Examenul pentru postul de general al IȘJ Vrancea va avea loc la sediul Ministerului Educației în perioada 23-25 noiembrie.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.