Tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui Mercedes, a omorât un bărbat în floarea vârstei. Șoferul, fiul unui afacerist din Focșani

1
516

gabriel cozma2 - Tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui Mercedes, a omorât un bărbat în floarea vârstei.  Șoferul, fiul unui afacerist din Focșani

UPDATE:  Cel care joi seară a accidentat mortal un bărbat de 42 de ani din Străoane este Gabriel Cozma, în vârstă de 19 ani, fiul patronului restaurantului „Casa Veche” din Focşani.

Tânărul de 19 ani se afla la volanul unui autoturism Mercedes când, la un moment dat, în Satu Nou din Panciu, a lovit extrem de violent un pieton, un bărbat de 42 de ani, din Străoane. Potrivit Poliției, după cum reiese din primele date, bărbatul de 42 de ani s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și în fugă, iar șoferul, tânăr și fără experiență nu a reacționat atât de rapid încât să evite impactul. Politistii au întocmit un dosar penal în acest caz şi vor continua verificările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Știrea inițială: Tragedie, joi seară, la Panciu. Un bărbat de 42 de ani, din Străoane, a murit sub roțile unui autoturim de lux.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.00. Din primele date, bărbatul de 42 de ani mergea pe marginea șoselei. Nu se știe încă dacă atunci când a fost izbit de bolid s-a angajat în traversarea drumului ori ce s-a întâmplat exact, cert este că omul a ajuns sub roțile unui Mercedes ce era condus de un tînăr de 19 ani din Străoane.

Bărbatul nu a avut nici o șansă la viață. El a murit pe loc. Polițiștii au deschis dosar penal și continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs tragedia.

Revenim cu detalii ! 

Loading...

1 COMENTARIU

  1. de ce nu sp ca familia lui a mai omorat oameni pana acu? de ce nu se spune ca mergea cu super viteza si ca la gasit la 50m de la locul impactului? intotdeauna MORTU VINOVAT! ASTIA CU BANI…..PAUZA SCAPA

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.